BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

.:: KeePsAke oF thE hEaRt ::.

it is not only what you give,
it is the thought that comes with your gift,
and the sincerity of heart that seals friendships
and strenghthens relationships.

26.8.11

:: nak kawen ::

bodoh...
xboleh ke aku nk msg ngan laki lain..
selama ni ko msg syg2, rindu2 ngan pompuan lain.
aku terima je..
ko kata gurau..

ko berbahasa, saya awak ngan pompuan tu, ko kata gurau...
ingt aku bodoh, last2 kantoi....

aku xbley lak, aku msg je la ngan dia.. 
aku bkn amek dia jdi laki aku..
dia kwn aku... sbb umo dia lebih tua, aku agp la abg...

ko tu ttp la kasih hati.
tp klu cmne.. aku xtaw la nk kata.
1st time aku dirasa aku dikongkong..
selamani aku buat apa untuk kau, aku ikhlas....
tp knapa bila part aku nk berkawan, ko nk marah..

arrrggggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

salah ker aku nk berkawan???
salah aku nk agp dia abg???
aku x agp dia keksih pun, sbb dia player...
brapa ramai pompuan yg dgn dia aku pun xtaw.

aku sdey, ko wat cmne...
sdey sgt.. 
taw x,aku sdey..

aku mghrpkn seseorg pda hari2 kelemahan aku ni..
tp ko xpk pun tu sume...
kn....

p/s :: trasa nk kawen cpt.. sesape yg dh ckup duit, boleh la masuk minang aku.. dgn syart, pas aku hbs blajar, bru ada anak.... pnat nk berkasih...

5 comments:

Nur Syazana R said...

klo dye nk tu ng kte,dye pown kne bagi yg same..give and take

ji-An-G said...

hahaha..
kdg2 kita gurau kn, pgl syg kt laki..
dia kata kita xde maruah..
tpi bila dia yg bersyg2, boleh, xpe...
klu slh dia sume pun boleh..
sume jdi xsalah..
haiiyyaaaa...

wan habibah said...

updatlah

ji-An-G said...

makcik bibah... susah cket la nk update. lau nk update mmerlukn masa terluan y agak lama.. skang ni masa luang tu xbpe nk terluang... huhuhu... t la aku rajin aku update yew...

tak susahkan sesape said...

lelaki..SUCK!haha~